Most Popular

Ketup pants

Ketup pants

Put some ketup on youre pants

Kompania qe shkel kodin e punes

Kompania qe shkel kodin e punes

Situata emergjente ne te cilen ndodhet vendi ka bere qe shume kompani te shperndajne punonjsit dhe te nisin punen nga shtepia. Disa prej tyre nuk e kane zbatuar kete rregull dhe kane nxjerr punonj...

Kiara Sogren is awarded “The Most Tolerable Vegan In The World”

Kiara Sogren is awarded “The Most Tolerable Vegan In The World”

Your vegan friends may irk you to the point where you want to shove animal carcass down your throat in front of them just to irritate them... but not Kiara Sogren. Given the title of “The Most Tole...

Kukes: Gjobe

Kukes: Gjobe

Policia e Shtetit ka nisur implementimin e kontrolleve me ane te droneve, per te gjithe personat qe shkelin rregullat e karantinimit. Implementimi ka nisur qe nga dita e hene dhe po zbatohet fillim...

Kids are supposed to continue there current grade througout the summer

Kids are supposed to continue there current grade througout the summer

Because of COVID-19 schools in Wisconsin will be continued throughout the summer for learning purposes. Parents can otherwise choose to let there kid go to the current grade next year.

Kryen evazion fiskal. Ne kerkim 30vjecarja me inicialet E.G administratore e GES’bar

Kryen evazion fiskal. Ne kerkim 30vjecarja me inicialet E.G administratore e GES’bar

Shpallet ne kerkim nga policia e komisariatit nr2 ne kryeqytet shtetasja Eges Madhi , e datelindjes 12/01/1990 me akuzen Evazion Fiskal dhe fshehje e te ardhurave. E.M administron nje biznes pran q...

Kansas students to repeat grade

Kansas students to repeat grade

All Kansas students must repeat their current grade.

Keona

Keona

Hennes panna var så stor att den ramla.