Dues noves incidencies seguides avui dia 26 d'abril al pati

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 38982 Shares

Dues noves incidencies seguides avui dia 26 d'abril al pati

Avui, a l'hora del pati, han hagut 1 nova víctima en les ultimes dues setmanes. La victima s'ha caigut al terra per culpa del company Roger Villarejo per haber-li fer caure a través de donar-li empentes amb el peu a les cames de la victima.

Les darreres 2 incidencies van ser que el company Roger va ficar una empenta amb el peu a la victima i la victima es va caure al terra de braç a sota i va provocar ferits lleus pero que va durar un cert periode de dolor.

CONCLUSIO

Amb aquesta dada, sumada amb la dada de les ultimes 2 setmanes, aquesta ja és la segona victima desgraciada que portem i un total de 3 incidencies en el mateix pati a la mateixa hora que provoca el company Roger Villarejo.


Traslladem els sentiments de les victimes als familiars i amics

26 d'abril 2023.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    trudeau approves new canadian flag design Rumor has it Canadian prime minister Justin Trudeau, working closely with The Honourable Pablo Rodriguezo, Canadian Heritage minister and Quebec Lieutenant, have finalized the new flag design. Trudeau stated "We are very excited to unveil this updated design which better reflects the direction we are moving the country to" Once approved, unveiling is to take place this year on Canada day.