UN NOU COR DE FAMA MUNDIAL

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 46578 Shares

UN NOU COR DE FAMA MUNDIAL

El proppassat mes de desembre es van fer les quatre úniques actuacions mundials del cèlebre musical "The rescue of smallroins", amb una acollida de públic multitudinària, que va arribar a provocar aldarulls a la capital de l'Alt Urgell amb el crit de "són són són els nostres herois" i "els cantants, per presidents". Ivan Cucalakov, del Teatre Bolzoi: "vaig venir expressament de Moscú per veure la funció. Al final, les vaig veure totes quatre, no me'n vaig perdre cap. Fins i tot, a la darrera, com que ja s'havien exhaurit les entrades, em vaig haver de disfressar d'Escrofus per colar-me."
La crítica ha destacat el paper de les veus del cor. La tesitura femenina fins i tot, ja ha estat batejada per la premsa musical especialitzada com "les Noves Orquídees del Pirineu". Wilfred von Willow, de la Royal House Opera, va declarar al "Musical Magazine": "he escoltat milers de vegades la gravació d'aquest musical a Iutup, en versió premium de prepagament, i ara hi estic penjat. El primer cop, en escoltar el cor, se'm va posar la pell de gallina, tant, que a casa, al vespre, fins i tot vaig posar un ou, i la dona em volia posar a la cassola per fer la carn d'olla de Nadal". Von Willow està actualment ingressat en un grup de desintoxicació musical, però no es tem per la seva salut mental.
Les sopranos superen de molt tot allò sentit fins ara en el món de la òpera, i se les vol incorporar al cèlebre cor "White Christmas" de les Illes Fiji. Les contralts, per la seva part, han rebut oferta per formar part del corus de dones de Costa Rica, on cantarien l'himne nacional del país, "Las flores y el colibrí, Ot és molt valent".
Els dos baixos uneixen al seu mai vist talentosa veu, una imatge preciosa, bellesa pura i apolínia, perfecció humana, que fa tornar boges les fans. Properament interpretaran el cèlebre duet "Li duo cavallieri", de Florizetti, André Florizetti, a la Òpera de Milà.
La segona actuació del cor serà en l'estrena del món mundial de la "Cantata en Si sostingut, truliruli trulilà" de Bach, Flors de Bach, en una gira per les principals capitals europees del bello canto: París, Múnic i Sant Joan Fumat.
Desitgem el millor i molta caca a tots aquests talentosos cantaires.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    trudeau approves new canadian flag design Rumor has it Canadian prime minister Justin Trudeau, working closely with The Honourable Pablo Rodriguezo, Canadian Heritage minister and Quebec Lieutenant, have finalized the new flag design. Trudeau stated "We are very excited to unveil this updated design which better reflects the direction we are moving the country to" Once approved, unveiling is to take place this year on Canada day.


EE