Policia Kerkim masiv ne Kukes , 5 persona ne kerkim

Thursday 24 June 2059 83991 Shares

Policia Kerkim masiv ne Kukes , 5 persona ne kerkim

Sipas burimeve personat e dyshuar jane B.I, A.N, K.V dhe 2 persona te tjere qe dyshohet te kene ndihmuar B.I per te kaluar nje sasi prej 7kg Mariuane ne Doganen e Morinit

loading Biewty
loading Biewty 3