Νομικά θα κινηθεί Κρητικός βασανιστής σε όσους ανάρτησαν το όνομα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Saturday 17 April 54082 Shares

Νομικά θα κινηθεί Κρητικός βασανιστής σε όσους ανάρτησαν το όνομα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών παρουσιάστηκε ξανά ο άνδρας από τα Κουνουπιδιανά Χανίων, ο οποίος κακοποίησε βάναυσα το σκύλο του, κρεμώντας το και κόβοντάς του τα γεννητικά όργανα, σε μια υπόθεση που προκάλεσε πανελλήνιο σάλο.

Ο δράστης αυτή την φορά εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του για να καταθέσει μήνυση ενάντια όσων ανάφεραν το όνομα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook και instagram.

Κατά την διάρκεια της μήνυσης του υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να προστατεύσει τον ίδιο και την οικογένεια του από τα μηνύματα μίσους που ανάρτησαν πλήθος χρηστών της πλατφόρμας του facebook.

Ενώ ήδη, στον δράστη έχει επιβληθεί χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, τα χρήματα που μπορεί να λάβει από τις αποζημιώσεις για την δημοσιοποίηση των προσωπικών του στοιχείων θα ξεπεράσουν τις μερικές χιλιάδες εκατοντάδες ευρώ, αφού η νομοθεσία για το gdpr είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Ήδη έχουν μηνυθεί οι χρήστες Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Μαρία Καρρά, Δημήτρης Παπουτσής, Νικόλαος Ανδρής, Κατερίνα Βαλσαμάκη και Ελένη Νιαπά, ενώ ο δικηγόρος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης της Κρήτης ότι θα ακολουθήσουν και επιπλέον μηνύσεις.

Ο δικηγόρος επιπλέον δήλωσε ότι θα στραφεί ειδικά του Νικόλαου Ανδρή, λόγω της εμπλοκής του με το θέμα και την προτροπή που εξέφρασε για να βλάψει σωματικά τον πελάτη του.

Άρα Νίκο Ανδρη ετοιμάσου, έρχονται να σε μαζέψουν για το καινούργιο σου σπίτι στον Κορυδαλλό.

loading Biewty

Recommended

loading Biewty 3